Banyak blogger-blogger yang pakai advertlets ni, aku pun salah seorang yang berkecimpung dalam pengiklanan dengan advertlets ni.Penat der, aku main traffik ni. Aku bukanlah jenis klik iklan sendiri,.

Cakap banyak tak mau lah .. korang tengok gambar ni..



 Tapi at least first payment tu dia bayar.




Ya, kalau advertlets lambat bayar, tu ,korang pegi la kat twitter ,facebook dan bagai2 lagi,Sure diorang balas pnya.Dan jangan lupa, kalau hantar email request payment ,kasilah detail korang sekali.

Ya, aku jenis terus terang ,Aku berblog sebab duit. Duit bukan segalanya, tapi segalanya adalah duit.


Last but no list, aku benci orang berleter ,tambah-tambah perempuan berleter, kecuali emak aku, dan aku pun tak suka berleter macam puk* ayam.

So, thx for reading :)