Perkhidmatan bantu onani untuk orang - orang kurang upaya, " whitehands " baru - baru ini menjadi topik yang panas di Jepun. perkhidmatan ini bertujuan untuk pelepasan seksual bagi pesakit paralisis dan gangguan otot yang tidak dapat bermasturbasi secara normal.


Ditujukan sebagai gerakan amal pada tahun 2008, perkhidmatan ini mula merebak menjadi berjaya dan memberikan perkhidmatan di 18 wilayah Jepun.

salah satu pesakit  cerebral palsy di usianya yang ke 40 telah menggunakan perkhidmatan ini selama 3 tahun terakhir, dia merasa menderita sebelum mendapatkan perkhidmatan ini dan sangat berterima kasih kerana ada perkhidmatan seperti ini untuk pelepasan seksualnya. " Orang kurang upaya mempunyai dorongan yang sama dengan laki - laki lain. Saya fikir anda masih perlu cuba untuk mencari teman wanita, tetapi ketika itu tidak mungkin perkhidmatan rawatan seperti ini benar - benar membantu. Saya berharap masyarakat menjadi lebih memahami keperluan seksual orang kurang upaya "

Untuk ini pesakit perlu membayar ¥ 3500 selama 15 minit, ¥ 5500 untuk 30 minit dan lebih dari ¥ 10.000 selama satu jam, kadar yang setanding dengan perkhidmatan kesihatan persalinan normal. (Jadi,bayarannya seperti orang bersalin..).
websitenya korang boleh tengok kat sini