Setelah mencari beberapa sumber di google akhirnya admin CT menemui fakta-fakta kematian Ghadafi.

Gambar Mayat Muammar Ghadafi Mati -Beberapa hari lalu  dikhabarkan Pemimpin Revolusi Libya tumpas dan mati ditembak oleh Libya National Transition Council ( NTC ) dalam serbuan di Kota Sirte, Libya. Sirte sendiri merupakan kampung halaman dari Gaddafi. Beberapa saat setelah Kota Sirte telah dikuasai oleh para tentera pembangkang, para tentera berjaya mencari tempat persembunyian Khadafi di kota tersebut.

Tanpa menunggu lama lagi, mereka menyerang tempat persembunyian Khadafi. Terjadi pertempuran sengit antara NTC dan tentera setia si Khadafi di Sirte. Terjadi kejadian tembak menembak yang sangat hebat, hingga pada akhirnya ditemui  Mayat yang dipercayai Khadafi. Bagi yang ingin tahu ini juga Gambar Mayat Muammar Khadafi Tewas:

( NTC ) mengakui bahawa mayat yang berlumuran darah tersebut adalah Gambar Mayat Muammar Ghadafi. Mayat tersebut pucat dan berlumuran darah, dengan luka ditembak di kepala dan kakinya. Diceritakan ketika ini, Ghadafi cuba melarikan diri, dan pada ketika itu juga salah satu pasukan dari NTC mengatakan kerana terjebak dia sempat menyerahkan diri. Ada ahli Pasukan NTC yang meminta para pasukan lagi untuk menahan diri agar tidak menembak Khadafi kerana telah menyerahkan diri tetapi akhirnya ditembak oleh pasukan NTC.

Lagi-lagi AS dan sekutunya membunuh orang - orang yang dianggap penghalang pdhl mereka juga penjenayah perang.. Sekadar maklumat 2 hari sebelum tewasnya khadafi, Menteri Luar Negeri AS Hillary Clinton menyeru penangkapan khadafi baik hidup mahupun mati

Pendapat admin CT sendiri ,yang pastinya demokrasi ini diadakan untuk kepentingan yang tertentu,  mungkin  Hugo Chavez, Fidel Castro, Ahmadinejjad atau pemimpin2 negara lain akan senasib dengan Ghadafi..

Yang pastinya, pimpinan yang terbaik ialah zaman Khalifah.Gambar ketika muda.


sumber:http://www.klikunic.com/2011/10/mayat-khadafi-tewas-cekidot-gann.html

http://www.kaskus.us/showpost.php?p=532737404&postcount=759