FLORIDA - Tiffany Shepherd, seorang guru berusia 30 tahun dan ibu tunggal tiga baru-baru ini telah dipecat. Guru Biologi mendakwa bahawa dia dipecat daripada pekerjaan 'mengajar' itu kerana kod pakaian kerja 2 dalam bikini.

Tiffany Shepherd, yang mengajar di Sekolah Tinggi Port St. Lucie, berkata beliau tidak adil dipecat oleh pihak sekolah. "Mereka tidak akan memberitahu saya kenapa saya bertanya kepada mereka terus keluar jika ia adalah kerana tugas saya separuh masa, " kata Shephard.

Shepherd telah bercerai baru-baru ini, Dia membuat keputusan untuk mengambil kerja sambilan dengan Piagam ' Smokin Em ', perkhidmatan bot nelayan yang mempunyai pekerja tanpa penutup dada atau bikini piagam berpakaian.

Shepherd, yang mengatakan dia menyimpan atas bikini di tempat kerja, berpendapat pendapatan tambahan akan menjadi satu peluang besar. Dia akan dapat membuat seberapa banyak dalam dua hari memancing sambil berpendapatan dalam seminggu mengajar.

Daerah sekolah mendakwa bahawa Shephard telah dipecat kerana rekod kehadiran beliau, bagaimanapun Shepard berkata dia dipecat secara tiba-tiba selepas beliau bekerja di tempat memancing.

Shephard mengatakan bahawa sehingga dia boleh kembali ke dalam kelas, dia merancang untuk membuat kebanyakan bot nelayan dan memberi sedikit ilmu kepada orang yang datang dengan kapal.