Peminat Manchester United telah mencipta Stadium Wembley sendiri setelah gagal hendak pergi ke Old Trafford. Phil Spark membawa suasana stadium bola sepak dengan pemasangan turf pintu pagar, palsu, kerusi stadium dan pemanas pai yang dipinjam dari Sumbing tempatan.

Juruukur berusia 25 tahun dari Didsbury, Manchester, walaupun menampal dinding rumahnya dengan adegan penonton perlawanan dan memasang televisyen skrin rata yang besar di dinding. Spark akan menonton perlawanan Carling Cup showdown pasukan dengan Tottenham Hotspur pada hari Ahad.
Beliau berkata: "Ini adalah perkara yang seterusnya yang terbaik untuk berada di sana. Saya langsung kecewa apabila saya tidak boleh mendapatkan tiket untuk permainan tetapi saya telah menghabiskan beberapa minggu lepas memastikan saya tidak akan kehilangan apa - apa tindakan atau suasana. "
Jadi, sekurang-kurangnya peminat ini tidak gila sebagai salah satu daripada Harry Potter kipas: Brent Klovstad, 21 yang menghabiskan $ 14,000 wang simpanan untuk terbang ke UK semata-mata untuk berdiri di luar studio.


# 3
 

sumber:http://blog.asiantown.net/-/645/Manchester-United-fan-recreates-Wembley-Stadium-in-his-front-room---crazy-pic.aspx