CT dah boring  tak tahu nak buat  apa  , jadi CT mencari la satu idea , apa nak di buat,
Hari tu pulak kebetulan  banyak kurma  berlebih , jadi untuk menyetelkan  kegilaan  CT,
CT buat   idea CT  jadi kenyataan.



Bahan:
Minyak masak
 

Kurma, jenis apa2 pun tak per..


Periuk Nasi..


Cara2,:


 Panaskan Minyak

Goreng sehingga empuk.





















.

Tada!!! Dah siap untuk dimakan! Nyum 

CT: resipi  ni  untuk yang  sesak2  jerk  tau, anyway  dont  try this  at college..

Sumber:.. thx kepada  yang memberi  kurma  free,  owner  periuk yang nak  jahanam  tu, owner  pinggan, dan  karen free, ... dan kepada sesaper  yang nama  CT  tak sebut kat  sini,,,

p/s: rasa nya  memang  teruk