Seorang wanita memperkosa wanita lain dengan tangan dalam sebuah bilik tandas di hotel Brisbane, Australia, kata seorang hakim.


 

Seorang wanita berumur 25 tahun, Anne - Marie O ` Loughlin, mengaku tidak bersalah atas dua tuduhan pemerkosaan, pencabulan kebebasan dan keganasan seksual kepada Mahkamah Daerah Brisbane pada Isnin.

Seorang Peguam pendakwa, Chris Minnery, mengatakan kepada persidangan dalam kenyataan pembukanya, mangsa yang tidak mahu namanya disebutkan sedang berada di Hotel Caxton Street dengan rakan dan beberapa kawannya semasa mangsa pergi sendiri ke bilik mandi dan diperkosa oleh O ` Loughlin pada 29 November 2008.

 

Namun ketika dia cuba pergi, si tertuduh menarik rambutnya dan menghempaskan kepalanya ke dinding lalu menariknya ke bilik tandas, ujar Minnery menambah, O ` Loughlin kemudian diduga memperkosa mangsanya dengan tangan.

" Si mangsa mendengar orang lain di bilik toilet sebelahnya dan cuba mengatakan sesuatu serta memukul dinding bilik itu, " kata Minnery.

" Dia dipaksa oleh O ` Loughlin untuk diam dan tetap quiet sementara orang di bilik toilet sebelahnya datang dan mengetuk pintu bilik tandas dengan mengatakan; " Saya akan memanggil pegawai keselamatan ".

Minnery mengatakan O ` Loughlin pergi sebelum pihak keselamatan datang, namun dia lupa untuk membawa beg yang mengandungi identitinya yang diambil oleh si mangsa.

O ` Loughlin ditangkap di luar hotel dan mengatakan kepada polis dia hanya mencium wanita itu di bilik tandas.

Minnery menjelaskan bahawa polis telah mengambil contoh kulit yang ditemui di bawah kuku jari O? Loughlin dan menyatakan kecocokan dengan DNA mangsa. Hingga berita ini disiarkan, persidangan tersebut masih terus berlanjutan. [ Autoblogsaya ]

CT: fuh, pelik2..