Hadiah yang ditawarkan ialah ;

1. Laptop MAC

2. Samsung galaxy s II

3. Ipad 2

4. HTC chacha

5. PSP 3006

6. Flip ultra hd video camera

7. Game angry bird

8. Gitar

9. rm500 tunai

10. Kamera
dan banyak lagi hadiah yang ditawarkan, korang boleh tengok kat bawah ni.



Semua ni antara hadiah ajer, Sebenarnya banyak lagi hadiah yang akan disediakan, Ikut suka korang lah mana nak pilih. Pertandingan ni dianjurkan oleh says. Dia akan bagi hadiah kat korang setiap hari. Tapi pemenang akan diumumkan pada pukul 4 petang jer. Aderlah syarat2 kalau nak sertai.

1.kena lah korang jadi ahli says dan mesti share sekurang2 nya kempen yang memberi 3 unik klik. Korang kenalah daftar kat sini dan share satu kempen dulu, Ok?

2.Kalau korang main tipu, kelayakan korang boleh dibatalkan ,so hati2 la yerh..
 
3. Kalau dah ada account says boleh terus layari sini.
Senang jer. gud luck.
   
pesanan: jangan lupan klik pada tab cash and prizes selepas participate untuk direct ke social good.Ada dia tulis new dalam tulisan kaler merah.