wah. ni posting pelik dari cotatua, Berikut yang nak dipamerkan ini ialah 5 produk dari eropah yang inovatif yang ditujukan khas untuk perempuan iaitu untuk (vagina), Jom kita check it out, boleh gak beli kat bini, ..

1. A Merkin/Murkin


Pada asalnya, ini ialah rambut palsu yang dicipta khusus untuk kemaluan, Untuk apa diciptakan produk ni? Secara Umumnya ia dipakai oleh para pelakon yang bilamana adegan bogel mereka untuk menyembunyikan organ sensitif mereka disebalik bulu2 tersebut.
Ada banyak pilihan model , tapi semuanya boleh dibuat modal untuk dipakai

2.Public (pubic)Hair Dye.


ini boleh jugak dikatakan pewarna rambut Pubic, wah canggih tu, nak kaler2 pulak rambut tersebut kan?, 
warna pink la yang terbaik hahahahah


3.The Tinge


Ini alat yang banyak funcitonyer, alat ni korang boleh buat sebagai pencukur sekaligus sebagai vibrator, Jadi sambil nak mencukur2 , teruslah dengan memuaskan apa yang patut, haha , aku gurau jer, Jangan lah salah guna barang ciptaan ni " ."
4.The Cuchini


Produ ni khusus untuk membuat lekukan palsu di sekitar vagina bagi perempuan2 yang pakai bikini atau seluar dala saja, jadi tak kan terlucut beb.

5.Kegel Pro
Alat ini ialah untuk perempuan2 supaya boleh melatih otot2 vagina merea agar tetap rapat dan ketat gitu, tapi kenalah hati2 yer, jangan dipakai secara berlebihan , nanti vagina korang menjadi sangat ketat lalu menyiksa si jantan.,  hhahahahah ,cepatlah dipasarkan kat malaysia,, haha 
sumber: kolom-inspirasi.blogspot.com