http://4.bp.blogspot.com/-U0UsMZ4zrcc/ThAbD7mPDQI/AAAAAAAAGkQ/NLynjOl_CW8/s1600/payudara.jpeg 
Kewujudan payudara wanita sering menjadi simbol seks kerana bentuknya yang indah, kencang, merangsang, dan menghairahkan.


Meski seks sangat nikmat, tetapi secara umum diakui ada beberapa risiko yang boleh timbul jika kita salah menerapkan teknik pemanasan. Khususnya dalam permainan payudara ini. Kerana salah pegang atau ramas boleh mengakibatkan penurunan libido dan pengenduran payudara pada wanita.

Seperti diaporkan dari Askmen.com, ini langkah-langkah bermain dengan payudara agar ML menjadi lebih nikmat.

payudara memijat

Teknik ini boleh dilakukan pihak wanita. Caranya dengan menggunakan buah dadanya untuk menekan atau menggosokkannya ke punggung lelaki. Kesan ini akan memberikan kesan memijat, apalagi jika dilakukan oleh wanita berpayudara besar lagi kencang dan montok.

Teknik melakukannya adalah dengan cara pria duduk membelakangi wanita, dan wanita merapatkan dadanya pada punggung lelaki. Lalu dadanya dinaikturunkan. Teknik ini boleh menimbulkan sensasi rangsangan yang tersendiri.

teknik meramas

Jangan asal ramas dan asal main. Lakukan teknik meramas buah dada ini secara lembut dengan bergerak memutar. Jangan sekali-kali menarik buah dada pasangan anda keluar atau mencengkeramnya dengan keras.

Ini boleh mengakibatkan otot payudara menjadi kendur, apalagi jika dilakukan dalam masa yang lama. Teknik meramas ini konon juga merupakan upaya perangsangan dengan pembesaran hasil pada payudara manakala dilakukan dengan betul.

Posisi payudara menggantung

Posisi wanita di atas merupakan salah satu posisi ML. Pada kedudukan ini, anda boleh memadatkan atau merapatkan buah dadanya pada dada anda.

cotatua: petua ape ni, haha