Jika si menggunakan orang baik, pasti seluar dalam bekas ini takkan ada yang mahu, malah pasti dilupuskan. Jadi bagaimana jika seluar dalam itu pernah dipakai Ratu Inggeris Elizabeth II? Pasti bakal ada yang mau beli. Fikiran ini muncul dibenak ahli waris Baron Joseph de Bicske Dobronyi, setelah tahu seluar dalam Ratu Victoria boleh laku sampai Rm 86 juta tahun 2008 lalu. Soalannya sekarang dari mana "CD" Ratu Elizabeth itu diperolehi?
Semasa hidupnya, Baron yang biasa dipanggil Sepy ini dikenali sebagai playboy. Kerana "keplayboyanannya" juga, dia akhirnya kenal dengan seseorang yang pernah naik pesawat carteran yang pernah digunakan ratu ketika berkunjung ke Chile tahun 1968. Playboy asal Miami, Amerika Syarikat ini kemudian menyimpan sepasang CD kerajaan ini sebagai koleksi. Sepeninggalan Sepy pada Jun lalu, menurut laman TMZ, Isnin (6 / 12), ahli warisnya dan berniat menjual koleksi unik tersebut.

TMZ tak menyebut bila-bila CD Ratu Elizabeth ini akan dilelong. Hanya dikatakan Sepy pada zamannya sangat dikenal di kalangan orang kaya Amerika dan Inggeris. Sepy juga sempat main film semasa mansion miliknya digunakan untuk pembikinan filem "Deep Throat" tahun 1972. Mau? [Hariansobek.com]