Biznewschina melaporkan bahawa jiulinghou wanita, merujuk kepada mereka yang lahir pada tahun 90-an, tweeted pada Weibo bahawa beliau "impian untuk memiliki iPhone4 tetapi ayahnya tidak akan membiarkan dia akan mendapat satu." Dia kemudian memutuskan untuk tidur dengan seseorang sebagai pertukaran untuk peranti mudah alih.

Para remaja Guangdong telah mencatatkan gambar dirinya bersama-sama dengan maklumat lain asas peribadi mengatakan beliau bersedia untuk "menjual" keperawanan itu kepada sesiapa yang membeli ada suatu bawah 4. "
 iphone girl jiulinghou

Jawatan beliau telah menerima maklum balas negatif, menunjukkan bahawa telefon tidak bernilai apa yang dia memberi dalam pertukaran. Lain berfikir bahawa orang lain menggunakan akaun mereka dan menarik a prank berniat jahat pada gadis itu.

April lalu, seorang budak berumur 17 tahun dari Anhui membeli dirinya seorang iPad dan telefon bimbit dengan menjual buah pinggang untuk 22.000 yuan ($ 3400).
 fecbjwdhtskmyddoj
 
Ahli sosiologi menyalahkan peristiwa itu atas kepentingan yang semakin meningkat di kalangan materialisme generasi muda dan kepercayaan mereka bahawa tidak ada had untuk bagaimana mereka memuaskan nafsu mereka.