salam, dan sejahtera kepada pembaca cota tua yang dihormati.Bestari yang cukup langsing dan molek. Dunia glamor memberinya banyak perkara. Kekayaan dan kemasyhuran juga, sempurna hidup yang ramai orang bayangkan. Tetapi Yuri Kim memilih jalan kematian. Supermodel Korea Selatan itu menyudahi hidupnye dengan meminum racun. 


Pengemar bersedih. Tetapi kenapa dia mengakhiri hidupnya dengan meminum racun. Tiada siapa yang tahu. Suspek pengemarnya 1989-dilahirkan model beban menyelamatkan nyawa. Mereka mengesyaki Yuri Kim menghadapi masalah yang menyebabkan  beliau bunuh diri.

Pengemar mendakwa kerana sebelum bunuh diri, Yuri Kim sempat mengungkapkan isi dalam blog peribadi beliau.

"Tidak kira berapa kali saya memikirkannya ...... Lebih daripada seratus kali. Saya satu-satunya orang di dunia ini," katanya.

Semasa hidupnya, Kim Yuri disenaraikan sebagai pelajar jurusan Bahasa Inggeris di Universiti Hanshin. kematian top model korean meninggalkan kesedihan yang mendalam untuk peminat. Mereka merasa kehilangan kerana Yuri Kim dianggap sebagai salah satu model dengan masa depan yang cerah.(cotatua.blogpsot)


adeh ,,, sampai nak bunuh diwi, ni pehal.. melepas aku