Kakak tua:

Salam semua pembaca stia cotatua.
Kaka tua biasanya ialah pasangan seumur hidup.Mereka bukan ajer mengembangkan keturunan mereka, tetapi ,juga berkongsi makanan ,Oh. of course la romantik betul.

Brown bears:

Beberapa pakcik beruang koko tengah berasmara dana di pantai,Beruang jenis ni suka main2 dan sifat ingin tahu yang kuat,Camne tu.,entah ler.
eMallars duck:


Yang belah kiri tu, itik jantan,Proses saling menatap muka ialah salah satu step untuk mengawin, adoi silap ,mengawan.

 Elephant:

Belalai gajah yang sebenornye banyak function diye. Just imagine,belalai yang satu itu digunakan untuk bernafas ,trompet,minum dan angkatbalak,Gajah pun cam manusia gak ,wat french kiss tapi version belalai.huhaha

 Japanes macaques:


Kera jepun, yang jugak korang boleh kenali sebagai monyet salji,berpelukan setelah berenang di air yang panas.

Seal:


Nak tahu tak,anjing2 laut ni akan datang ke darat setahun sekali untuk membiak,Mereka berkumpul ramai di pantai,
 Lion:

Singa,si kucing yang penuh bongkak akhirnya ditunddukkan oleh nafsu.

Emperor Penguins:


Burung bersayap yang takleh terbang ni,Berkumpul beramai untuk program house warming.

Yang kat bawah ni lain sikit, bukannye nak mengawan ,tapi sahabat sejati yang tak kenal bangsa,
Polar bear & Dog:


Beruang kutub ni korang kena tahu dia pemangsa yang eager,tapi ni rilek dia main2 dengan anjing kereta salji,Location Kanada

Zebra:


Zebra ,haiwan sosial yang suka bercakap ni mengahabiskan banyak waktu di padang rumput,diorang ni mengawan dengan menggigit leher pasangan.[cotatua.blogspot.com

all kredit to: blogunic.com