seniman ini adalah sesuatu yang tak dapat diungkapkan dengan kata2., orang yang betul2 menjaga duitnya..

adoyai ,macam nilah aku cuma nak cakap yang kalau korang betul2 menghargai sesuatu korang akan menjadi lebih
kreatif a.k.a idea banyak la kot...
Justine Smith seorang warga amerika menghasilkan berbagai2 benda hanya dengan menggunakan duit,
what the hell .. yah .. bom tangan dan senAPANG PUN LEH . WAT ,, HAHA CAM TAK CAYE JE..(cotatua.blogspot.com)


mari kita zassss


absolute power Weapons of War Made out of Money

Pistol yang nampak real ni diberi nama absolute power.,dibuat dari lembaran helaian satu dollar

absolute power ii Weapons of War Made out of Money
m16 detail Weapons of War Made out of Money

hasil karya yang kedua pula diberi nama absoulter power 2.yang berbentuk M16,cuba korang tengok
betul2 ,gambar 1 tu ada maksud tersirat dari penghasil karyanya

iran Weapons of War Made out of Money

hasil idea ni dinamakan :instrument of the state:hasil karyanya ni dibuat dari wang iran

collateral damage Weapons of War Made out of Money


grenade :wang: versi dollar amerika ini dinamakan "collateral damage"

myanmar Weapons of War Made out of Money
karyanyan ini dinamakan "instruments of state_ mymar" dibuat dari matawang myammar,kyat

map world 2 Weapons of War Made out of Money

selain dari buat senjata smith juga membuat peta dunia dari wang , setiap negara menggunakan
mata wang mereka
map old europe Weapons of War Made out of Money

peta eropah dari euro(cotatua.blogspot.com)
map euro europe Weapons of War Made out of Money

euro

omg. buat patung dog.. adoi ..
kalau korang kira2 balik berapa semunya habis nak buat ni



translated and edited by cotatua sumber:googling