Perempuan mana yang tak tergila2 kan Justin Biebier, adik CT yang baru tingkat2 tu pun dah angau
dengan Justin Bieber.



Mesti semua orang kenal.CT rasa orang asli yang duduk kat Cameron Highland je
yang tak kenal.

Akibat popularitinya yang melonjak , akaun twitter dan facebooknya di singgahi
bermacam2 request yang pelik2 sampai tak terlayan.

Bayangkan ,yang CT nak tunjuk lepas ni, sampai selebriti2 yang terkenal pun
berebut nak mengomen kat facebook JUstin Bieber.



sumber:menjelma.com

cotatua: watdehel la ko Peterporno