Seorang pria,,huhu lelaki lah yang umur dia 23 tahun dari Qindao,China yang diberi nama oleh bapak dia ATao menjunjukkan bakat dalam pole dance(menari tiang).Walaupun sukan ini dilakukan oleh perempuan sahaja tapi ATao telah membuktikan bahawa lelaki pun boleh.Pendapatan beliau ialah sebanyak USD 1,487 sebulan.Dan adakalanya mampu capai USD 6,000 sebulan,lebih kurang Rm18000 duit malaysia,Tao ni dah menari ni lama dah , dah 6 tahun,toksah cerita la kan ,saper yang tak ejek dia, tapi sampai sekarang dia berjaya memuaskan nafsu2 gay.. muahahahahaha

Jom  kita tengok ramai2 VIDEO pole dance lelaki yang telah masuk ke SEMI FINAL America's Got Talent di Hollywood baru-baru ini.Ini video mamat ni   waktu audition..
 sumber:youtube