Teknologi - BlackBerry merupakan smartphone Top sellers di dunia dengan golongan pengguna tidak terbatas. Berikut ini adalah 7 selebriti dunia yang tidak boleh terlepas daripada BlackBerry.

Ditengah zaman ini khabar angin yang menerpa BlackBerry akan dibeli oleh Google, ini adalah bacaan buat anda para pencinta BlackBerry untuk mendinginkan suasana. Mungkin anda sudah banyak tahu apa saja kelebihan yang dimiliki smartphone daripada RIM ini. Namun anda mungkin belum tahu banyak tentang siapa saja selebriti dunia yang menyukai BlackBerry, bahkan kehidupanya tidak pernah lepas dari smartphone canggih BlackBerry ini.

Untuk itu terus saja mari kita lihat 7 Selebriti Dunia yang suka dengan BlackBerry:

Ivanka Trump


Gambar diatas nampak Ivanka Trumb sedang dalam keadaan hamil dan berjalan sambil bermain BlackBerry kesayanganya.

Chris Brown dan RihannaJadi kalo ini adalah Gambar Chris Brown dan Rihanna Jualan BlackBerry, kanapa Jualan BlackBerry? Ini hanya sebuah lawak jenaka kami saja ... Mungkin orang yang tidak faham bahawa dua orang ini artis, ketika bertemu mereka menganggap bahawa mereka adalah jualan BlackBerry.

Jessica Alba


Gambar diatas adalah Jessica Alba sedang berjalan dan sambil menelefon dengan BlackBerry meskipun dalam keadaan Hamil.

kylie Jenner


Ternyata bukan hanya Kim Kardashian yang menjadi pencinta Blackberry. Anaknya yang berumur 13 tahun, Kylie Jenner, pun mengikut mamanya.

Donnie Walberg (NKOTB)

Donnie Walberg (NKOTB) kelihatan bangga dengan Blackberry-nya.
Ryan Seacrest


Ryan Seacrest. Lihat, sekalipun tangannya digenggam pasangannya, tetapi BlackBerry-nya tetap saja tidak mahu dilepas. [Rootdiesomec.com]