kat amerika tak main ar mat rempit, semuanya power2 do.,malaysia je lain sikit
Kalau bincang masalh motor ni, memang amerika ni legend. dianggarkan terdapat 5 geng motor paling berpengaruh disana

1. Hell's Angels MC

Didirikan sekitar 1940-1950 di California, Hell's Angels MC merupakan geng motor paling meletup di negeri milik Obama ini.

Logo Hell Angels (sumber: ells-angelscroatia.com)


(sumber: .blogspot.com)

2. Mongols MC

Mongol Nation atau Mongol Brotherhood dan lebih dikenal dengan The Mongols dibentuk di Montebello, California 1969. Geng ini dianggap musuh utama Hell's Angel. Anggota Mongols adalah Hispanic Bikers yang ditolak Hell's Angels yang dikenal rasis.Bisnes haram pun dilakukannye termasuklah melacurkan budak2 perempuan. Akibat dari identiti mereka yang sangat ganas, segala yang berkaitan dengan mereka telah diharamkan,macam bersih 2.0 la , semua yang kuning semua kena . bendera malaysia pun bersalah gak.


Logo Mongols MC (Sumber: mongolsmccanada.com)


Mongols MC (Sumber: huber-verlag.de)

3. Outlaws MC

The Outlaw MC, salah satu gang motor tertua di Amerika. Didirikan 1935 di bar Matilda's jalan Route 66. Kesangaran Outlaw terlihat dari Pacth-nya bergambar tengkorak disilang 2 piston dan 2 pistol.sangat popular di amerika, seperti biasa menjalankan bisnes haram seperti dadah dan lain2


Logo Outlaws MC (Sumber: outlawsmcflorida.com)


Outlaws MC (sumber: reinfokom.ru)

4. Bandidos MC

MC yang lahir di San Leon Texas 1966 ini awalnya dibentuk veteran perang Vietnam. Tapi sense of humor anggota Bandidos cukup tinggi. Buktinya patch yang mereka pakai bergambar kartun seorang Meksiko lengkap dengan sombrero, machete di tangan kiri dan pistol di tangan kanan. Walaupun gambarnya kartun, tapi membuat setiap yang melihat sedang memandang kejahatan. Nama Bandidos akhinya menjadi target Hell's Angels MC lantaran salah seorang anggotanya tewas ditangan mereka.


Logo Bandidos MC (Sumber: grind365.com)


Bandidos MC (Sumber: grind365.com)

5. Warlocks MC

Ssalah satu kumpulan yang bersifat perkauman kerana semua gengnya ialah lelaki berkulit putih.
ganas dan melakukan bisners haram.


Logo Warlocks MC (Sumber: warlocksmc.net)
Warlocks MC (Sumber: warlocksmclincoln.com)