sapa rasa gambar ni perlu aku sensor .sila komen ye..
Gereja seharusnya dijadikan tempat beribadah, tapi pasangan remaja ini nekad berbuat perkara noda  betul-betul di depan altar Cathedral di Oslo, Norway.

Mereka asyik bogel sekaligus melakukan adegan seks di tengah-tengah aktiviti Cathedral yang mulai ramai. Perbuatan haram ini tertangkap tangan seorang tetamu gereja. Ia akan membuat panggilan kecemasan ke nombor 999.
"Kami menangkap tiga orang yang terlibat aktiviti seks," kata jurucakap polis yang tidak disebutkan namanya dalam Australian Time, Rabu, 15 Jun 2011.
Ternyata seorang di antara mereka bertugas mengabadikan seks di depan awam itu. Penyelidikan sementara mendapati ketiga tersangka mengaku sebagai aktivis pecinta alam sekitar.
Kegiatan bertajuk "F ** k for Forest" ini akan digunakan sebagai penarik perhatian dalam kempen menentang pembalakan hutan di dunia.
Apapun itu, perbuatan mereka telah menyalahi undang-undang.Namun, di Norway perbuatan seperti ini hanya diberikan hukuman 16 hari penjara atau membayar wang tebusan. "Kami memilih membayar daripada berlama-lama di penjara tanpa boleh bercinta," kata seorang suspek.
Sebelumnya, seorang lelaki didenda 130 pound atau setara Rp 1,8 juta kerana hubungan intim dengan aweknya di laman sebuah gereja bersejarah di Inggeris pada Oktober 2010.
Stephen Neal, 23 tahun, waktu itu kelihatan berada di atas aweknya yang setengah bugel bugil di luar Ely Cathedral di Cambridgegshire, Inggeris. Para jemaah yang sedang melawat gereja tersebut langsung menghubungi polis dan polis mencari Neal serta pacarnya sedang bersetubuh di taman rumput di belakang katedral.
Berdasarkan pengakuan di Mahkamah Ely, pasangan yang berhubungan intim tersebut langsung mengenakan kembali baju mereka dan meminta maaf. Pasangan itu berdalih mereka tidak sengaja berbuat melampaui batas.
Neal didenda 130 pound setelah mengakui tindakannya telah mengganggu dan membuat ahli masyarakat marah.
Neal membantah berkaitan seks. Tetapi, polis mengatakan di mahkamah Neal serta aweknya bersetubuh.awek Neal yang tidak disebutkan namanya hanya mendapat peringatan dari polis.
cotatua:sudah 
terang lagi bersuluh