Aku tahu ada orang yang tak kenal dengan Elly Tran Ha boleh klik sini
p/s: berhati2 dgn peng-copy tegar yeeee...ada blog yang copy bnda2 dari blog kami dan tak kreditkan blog kami..Blogging pun perlu ada etika yo, jgn lah ambik nama atau jadi popular atas usaha orang len; yang penat me-research, meng-edit ayat2 dan meng-credit-kan source posts mereka ..

kami harap ko copy jugak ayat ni and letak dalam blog ko tu..