Benda ni aku kutip dari abang sterss. ya diorang tensen dengan iklan yang merapu2 dan mengarut. so, diorang buat satu komik strip yang sangat melawakkan ,



 Mengikut kata2 abang stress ,beliau berucap bahawasanya kejadian sex ini boleh berlaku dimana2 walhal kita tengah menunggang basikal pun boleh terjadi. so dia punya tagline namanya "Sex is no accident. Always use a condom". Benda ni aku update sebab ada yang kata entri aku ni entah ape2. jujur cakap memang entri aku cam sial.


nah lagi update dari aku.dengan terciptanya iklan macam ni ,maka budak2 pun tengok.termasuk la aku dengan korang sekali

cakap banyak2 ,lagi banyak dosa, lets check it out.






CotaTua:nak cari entri panas lagi,baru orang suka tengok , kah2